Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy Obecny czas: Nie Wrz 05, 2010 5:19

Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
 Dobra, ruszamy z Poligonem? :D 
Autor Wiadomość
Niewierzący
Niewierzący

Post Dobra, ruszamy z Poligonem? :D
Witam Panie i Panowie :) Zróbmy coś wreszcie i ogarnijmy się. Zacznijmy chociaż grać na naszym! Poligonie :D Obecnie jak serv jest włączony to biegam jak przygłup sam na mapie z nadzieją, ze ktoś wbije :/ Dziś grałem z Ronixem i Derekiem i tylko tyle :/ Zamiast grać na tej Stzrelnicy można by wbić na Poligon :D Szkoda, że server się spsuł ale przecież można go odbudować. Wiem, że adminów na razie nie ma ale gracze mogą być na servie. Im mniej ludzi tu gra tym jest gorzej i z tego powodu jest zerowe zainteresowanie adminów. Przecież każdy z nas pamięta jak się świetnie grało na Poligonie, szczególnie wśród swoich :D Ja bym z chęcią ustawił się większą grupą na Poligonie na jakąś zaje....fajną bitkę :D Żeby chociaż pokazać, ze chcemy odbudowy servera i nam na tym zależy :D Wiem, że czasem wychodzę na krzykacza itp :D ale do cholery trza powalczyć o ten serv! Mam nadzieję, ze ktoś odpisze na mój post i nie będzie to dopiero za dwa tygodnie! Ja mogę namawiać ludzi na powrót na Poligon :D Ale sam zbyt wiele nie zdziałam :/ Tak więc czekam na wasze opinie, a w szczególności na przejaw jakiegoś działania :D Pozdro i mam nadzieje do zobaczenia na Poligonie :)

Czw Lip 08, 2010 19:05
Adminostrator
Adminostrator
Awatar użytkownika

Miejscowość: z Nasgharu! :]
Post Re: Dobra, ruszamy z Poligonem? :D
polecam temat o konkursie ;) kazda pomoc sie liczy. Serwer CS 1.6 wlaczylem dla testu -> testowac i mowic co nie tak ;)

Czw Lip 08, 2010 22:21
Profil WWW
Niewierzący
Niewierzący

Post Witam!
Dobra pierwsze co od razu da się zauważyć...po godzinie 23 lub po pewniej ilości mam (za zwyczaj po mapie de_prodidgy) server pada i się wyłącza :/ Na dziś ok 20.00 zaplanowaliśmy grę na Poligonie i obawiam się, że w trakcie gry server po prostu padnie :/ Druga sprawa z tego co mi napisał Ronix nie ma ip Poligonu w zakładkach z serverami na necie. Dało by się to jakoś naprawić? Wtedy byśmy mieli pewność, że oprócz stałych bywalców Poligonu będą także przybywać nowi gracze. Przydało by się także usatlić adminów, np można uczynić nimi tych ludków którzy teraz graja i byli adminami np zimek, .przemas Derek, Mona, heel i jeszcze do grona adminów dodałbym Ronixa (MaRcina). Na razie lagów nie ma także server chodzi płynnie (mam nadzieje, że większa liczba graczy nie spowoduje powrotów lagów). To są jak na razie główne problemy Poligonu...a i jeszcze jedno..dało by radę załączyć antycheat? Do tej pory Poligon jest jeszcze nie chroniony. Wiem, że to sporo roboty ale trzeba od czegoś na początku zacząć. Ps: czy jest jakiś kontakt z dotychczasowymi adminami ? np. z Uczę się strzelać, Ugandusem, Proxxem? Pozdrawiam :)

Pią Lip 09, 2010 8:47
Adminostrator
Adminostrator
Awatar użytkownika

Miejscowość: z Nasgharu! :]
Post Re: Dobra, ruszamy z Poligonem? :D
tutaj już nic nie zdziałam ;) niech walczy tech ekipa 1.6 :)

Pią Lip 09, 2010 9:28
Profil WWW
Niewierzący
Niewierzący

Post Ekipa? :/
Ta ekipa już dawno nie zaglądała na server i nie widać żeby co kolwiek działała. Może to brak czasu, może nie każdy jest dostępny ale po to ktoś się podjął zarządzaniem serva aby to robić. Na dzień dzisiejszy nawet nie wiem kto ma dostęp do serva aby cokolwiek poustawiać czy zrobić res serva. I tak można by tą piłeczkę odbijać bez końca. Zamiast dać komuś uprawnienia do zarządzania servem żeby cokolwiek można było z nim zrobić to lepiej dopuścić do stagnacji jaka teraz ma miejsce. Wiem, że Eyeless jest tez head adminem 1.6. Moja propozycja jest taka...pogadam z graczami z Poligonu i spytam się kto zna się na tych rzeczach związanych z ogarniaiem serva...można uczynić taką osobę head adminem i żeby podczas nieobecnosci Ucze i Proxa miał dostęp do serva i możliwości naprawy ewentualnej usterki... Czy taka możliwość wchodzi w grę? Niestety nie mam możliwości spytania się obecnych head adminów czy na to się zgadzają, bo nie ma z nimi kontaktu...czekam na odpowiedz i jakby coś podeśle kandydaturę na dodatkowego head admina. Pozdro!

Pią Lip 09, 2010 10:32
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Odpowiedz   [ 5 posty(ów) ] 

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość