Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy Obecny czas: Pon Wrz 06, 2010 14:58

Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
 Pan Kwadrat 
Autor Wiadomość
Bóg Wojen
Bóg Wojen
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Post Pan Kwadrat
http://www.sendspace.com/file/i5lctu

nie pisze typu daty bo to bzdura : P

chodzi o hydro człowieka z pingiem 70-100 a reflexie z awp jak na 10-15

ogólnie nie wiem czy na tym demie coś widac chodzi mi tu o ostatnią akcje gdyż nie wiem czy to lag czy coś mu sie załaczyło że taki szybki manewer zrobił ogólnie sytuacja była pózniej podobna na małych schodach patrzył sie w ziemie a w milisekundzie miał celownik na głowie więc smierdzi mi zbindowanym aimem

druga sytuacja jak podbiega do pomostu nad bsem nigdzie sie nie rozglada tylko co ? odrazu zerka w dół idealnie gdzie koleś stoi też to dla mnie dzwiwne i nie wiem czy to demo zezwala na +perm gdyż ja jak gram to z mp3 więc dużo rzeczy moge nie slyszec

3.Jak podskakuje nad bsem z dglem typa co kladzie zabije i ? nastepna sytuacja nigdzie sie nie rozlada tylko wychodzi idealnie jak juz ma wchodzic kolejny typ na bs tylko oops troche za wczesnie wyszedl wiec patrzy w sciane :) tam to moim zdaniem perfidne wh było

ale prosze o obserwowanie tego człowieka gdyż z moich obserwacji wynika iż :

1. jak wszyscy grają ma staty 40:8 bądz coś w tym stylu
jak ktoś go obserwuje nagle porusza sie jak jakiś nie myslacy człowiek

gdzie tu logika? taki dobry gracz z mapy na mape ponad 30-40 fragów

a jak ktoś go ogląda to nagle tak zaniża poziom ?

albo sie ma jakiś poziom gry którym sie gra non-stop albo sie łazi i rzuca sobie granaty pod nogi co nie wiem czy akurat w tym demie bedzie widac...czy już dałam pauze g

2.rozglada sie ale w taki sposób że macha myszką lewo-prawo i ja osobiscie dużo nie widze w taki sposób patrzy sie po scianach nie wiem po co , patrzy w miejsca gdzie praktycznie nie powinienen dla mnie to bzdura a jak juz mu ktoś wychodzi z bramy? za sciany? ze schodow? nagle info 100 procentowe co do sekundy

B Z D U R A

dla porównania dajcie sobie ping 70 i pograjcie z awp kumam że można sie przyzwyczaic do takiego grania ale nie żeby miec taką skutecznosc z tego zręsztą nie tylko z tego jak wygląda to idealnie w miejsce gdzie zawsze ktoś jest

to CI psikus

dziekuje za przeczytanie tego i pozdrawiam :D

mój milion na koncie, moja flota, mój sos

Sob Lut 20, 2010 18:13
Starszy Akolita
Starszy Akolita
Awatar użytkownika

Miejscowość: tg
Przepraszam, ze pisze tutaj. Chcialem tylko powiedziec, ze ja grajac na Poligonie zazwyczaj mam ping 40-70 i nie przeszkadza mi to w rozgrywce takze nie jest to raczej wyznacznikem refleksu. Oczywiscie ma to znaczenie ale nie sadze zeby to bylo bardzo odczuwalne;)

Sob Lut 20, 2010 19:46
Profil ICQ WWW
Bóg Wojen
Bóg Wojen
Awatar użytkownika

ale on gra ze szwecji ;] i jego ping skacze 70-100 a ma reflex lepszy niz pare osób z normalnym pingiem zresztą ping wysoki to tez jest hax tzn jest taki rodzaj czitow ktory ustawia ze ty widzisz normalnie za to innym lagujesz i skaczesz swego czasu bardzo popularne

a nie powiesz mi ze zrobisz fastzooma na pingu 100 - oblicz czas wlaczenia lunety potem czas pocisku i dodaj do tego odleglosc i przestrzen jaka sobie ktos zostawia do trafienia ten gracz czlowiek jest dziwny zachowuje sie jak pro a rusza sie jak bot rzuca sobie he pod nogi patrzy niewiadomo gdzie a po chwili ma reflex boga

nie spotkalam jeszcze w zyciu takiej zagadki jak ten czlowiek ma krotkie steam id co oznacza ze troche w to gra ale to sie zastanawiam czemu nie ma konta na eslu czemu nikt go nie zna nie wierze "ZE TAKI DOBRY GRACZ" nie próbował swoich sił w klanach przynajmniej kilku badz paru mixach na eslu , ja chodz nie przykuwam takiej uwagi do tego miałam konto swego czasu mnie to wciagnelo ale mi konto ukradli to dluzsza rozkmina jest :p bo niby mozna konto odzyskac ale to w inny topic ;)

wiec wracając do tematu na początku on dużo wiedział bo siedział z kolegą na vt

teraz albo ten kolega sie ukrywa albo grywa z kimś innym na poligonie na vt albo coś z nim nie tak nie uwierze że z mapy na mape robi po 30-40 fragów a po chwili jak mu ktoś coś wypomina że dziwne ma info i go obserwuje ginie co runde sorry ;] to smierdzace na kilometr jest ;d

mój milion na koncie, moja flota, mój sos

Sob Lut 20, 2010 23:09
Bóg Wojen
Bóg Wojen
Awatar użytkownika

Jak widzisz, nie gram ESL, nie gram w klanach, steam mam od lat.
Nikt mnie nie zna, a jestem w stanie nie jednego przyprawić o białą gorączkę. 10 rund potrafie sie wygłupiac, a na kolejne 10 zrobie masakre kończąc właśnie z 30-40 fragami. ;)
Tak więc co do grania. Jesli gra tak jak ja - dla relaksu i czystej przyjemności to konto i ta cała "spinka" na ESL nie jest mu potrzebna. ESL to tylko liga napinaczy, a nie wyznacznik "skilla".
To normalne, że skill jest płynny. Nie ma człowieka ze stałym poziomem umiejętności, każdy ma gorsze i lepsze dni. Wyjątek jak ma haxy to gra zawsze tak samo. ;)

Co do milisekundowych magicznych przeskoków myszy - w Q3 istnieje pewna technika - nazywa sie śmiesznie: "flickshot".
http://www.youtube.com/watch?v=n3sR9rumQyk
Nie jest to aimbot, tylko najzwyczajniejszy na świecie odruch. To bardzo prosta sztuczka jak już sie bardzo dobrze ogarnia czułość i akceleracje myszy.

To w zasadzie wszystko co chciałbym dodać do tematu (tak wiem, już raz pisałem o ESL'u i zawsze będę dopuki ludzie będa mówić 'esl=skill', esl to tylko liga - jedna z wielu)
Ocenia i tak należy do antycheatów, więc ocenianie gry gościa byłoby nie na miejscu.

Pozdrawiam, SAL3M.

slmx vel hoax!

Nie Lut 21, 2010 2:35
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Odpowiedz   [ 4 posty(ów) ] 

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości