http://www.sendspace.com/file/i5lctu
nie pisze typu daty bo to bzdura : P
chodzi o hydro człowieka z pingiem 70-100 a reflexie z awp jak na 10-15
ogólnie nie wiem czy na tym demie coś widac chodzi mi tu o ostatnią akcje gdyż nie wiem czy to lag czy coś mu sie załaczyło że taki szybki manewer zrobił ogólnie sytuacja była pózniej podobna na małych schodach patrzył sie w ziemie a w milisekundzie miał celownik na głowie więc smierdzi mi zbindowanym aimem
druga sytuacja jak podbiega do pomostu nad bsem nigdzie sie nie rozglada tylko co ? odrazu zerka w dół idealnie gdzie koleś stoi też to dla mnie dzwiwne i nie wiem czy to demo zezwala na +perm gdyż ja jak gram to z mp3 więc dużo rzeczy moge nie slyszec
3.Jak podskakuje nad bsem z dglem typa co kladzie zabije i ? nastepna sytuacja nigdzie sie nie rozlada tylko wychodzi idealnie jak juz ma wchodzic kolejny typ na bs tylko oops troche za wczesnie wyszedl wiec patrzy w sciane

tam to moim zdaniem perfidne wh było
ale prosze o obserwowanie tego człowieka gdyż z moich obserwacji wynika iż :
1. jak wszyscy grają ma staty 40:8 bądz coś w tym stylu
jak ktoś go obserwuje nagle porusza sie jak jakiś nie myslacy człowiek
gdzie tu logika? taki dobry gracz z mapy na mape ponad 30-40 fragów
a jak ktoś go ogląda to nagle tak zaniża poziom ?
albo sie ma jakiś poziom gry którym sie gra non-stop albo sie łazi i rzuca sobie granaty pod nogi co nie wiem czy akurat w tym demie bedzie widac...czy już dałam pauze g
2.rozglada sie ale w taki sposób że macha myszką lewo-prawo i ja osobiscie dużo nie widze w taki sposób patrzy sie po scianach nie wiem po co , patrzy w miejsca gdzie praktycznie nie powinienen dla mnie to bzdura a jak juz mu ktoś wychodzi z bramy? za sciany? ze schodow? nagle info 100 procentowe co do sekundy
B Z D U R A
dla porównania dajcie sobie ping 70 i pograjcie z awp kumam że można sie przyzwyczaic do takiego grania ale nie żeby miec taką skutecznosc z tego zręsztą nie tylko z tego jak wygląda to idealnie w miejsce gdzie zawsze ktoś jest
to CI psikus
dziekuje za przeczytanie tego i pozdrawiam