Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy Obecny czas: Pon Wrz 06, 2010 14:57

Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
 No dobra to ja zacznę... 
Autor Wiadomość
Niewierzący
Niewierzący

Post No dobra to ja zacznę...
Witam!Mam takie pytanie...czy jest szansa, żeby w najbliższym czasie nastąpił res serva? Niestety na poligonie dzieje się coś dziwnego...ciągłe lagi lub momentami brak możliwości banowania dziwnych graczy (bo mod się zawiesza :D ) jest troszku irytujące...wiem, że może wynika to z braku czasu moderatora i head admina ale przydało by się jednak odświeżenie serva. Była też mowa o nowych mapkach ale zakończyło się to tylko na ankiecie i dyskusji, z której niestety nic nie wynikło. Nie wiem co się dzieje i nie tylko ja się nad tym zastanawiam ale z poligonu zaczynają uciekać ludzie...często serv nawet w ciągu dnia jest pusty a o godzinach wieczornych nie wspomnę :cry: . Szkoda, że zaczyna tak się dziać...może jestem krzykaczem lub czasem przeginam z czymś ale mam nadzieję, ze ktoś podziela moje zdanie apropo obecnej sytuacji na servie. Pozdrawiam Tomek :)

Pon Mar 08, 2010 21:59
Bóg Wojen
Bóg Wojen
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
To ja Ci powiem że w dziale administracji pisze o tym non-stop i nie wiem co z nimi ja dostępu do serwera nie mam ma tylko proxx i ucze...

Proxx napisał że jak są lagi żeby mu pisac na steamie z tym że ja nie moge bo coś mi sie z cs`em zkaszaniło :/

co do map nie wiem były 2 propozycje mapcykla moje i eyelessa reszta jakoś zbytnio nie przykuła uwagi na to

generalnie zastanawiam sie po co im te adminy ;] chyba tylko po amx_ban o czym pisałam też ale co ja poradze że nikt na forum nie zagląda

db nie ma

zimka nie ma

przemasa nie ma

moni nie ma

ugandus czasu nie ma praca/szkoła

ucze praca

killek w ogól na forum nie zaglada

więc osobiscie mi sie tez to w ogóle nie podoba wszyscy to mają gdzieś z takim podejsciem...jedyne co cieszy że normalni gracze sie bardziej tym interesują niż admini ;)

mój milion na koncie, moja flota, mój sos

Wto Mar 09, 2010 12:25
Niewierzący
Niewierzący

W takim razie musimy tylko czekać :( Szkoda...a poligon tylko na tym traci..wstyd się przyznać ale mi powoli gaśnie ochota na granie na tym servie...mam nadzieję, że jednak przyzwyczajenie weźmie górę i nie zrezygnuje. Chociaż taki ze mnie gracz jak z koziej d.... trąbka :D Pozdrawaim :)

Wto Mar 09, 2010 13:09
Niewierzący
Niewierzący

Nie ma się co oszukiwać, ale m.in. przez te ściny (lagi) poligon już dużo stracił, gra coraz mniej osób, a wiele z grających zachowuje się niestosownie i chamsko.

Wto Mar 09, 2010 17:16
Bóg Wojen
Bóg Wojen

Nata ja jestem czesto i codziennie przegladam forum ale jaki jest cel w tym zeby pisac all 2 razy ;) a na serwerze mam przegrane wiele godzin lecz po co wchodzic na poligon gdy jest 0 graczy i tez nie ma zbytniej checi grac bo fest przycina ...

Pozdrawiam Przemek ^^

Czw Mar 11, 2010 5:03
Niewierzący
Niewierzący
Awatar użytkownika

ja już nie pamiętam kiedy ostatni raz grałem na poligonie, a przestałem bo mnie te ścinki denerwowały

Czw Mar 11, 2010 11:32
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Odpowiedz   [ 6 posty(ów) ] 

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości